Toon beoordeling voor
135 commentaren van in totaal 135 beoordelingen

Service

4

Jan 09/10/2019

Omdat ik per mail een aantal vragen had gesteld zou ik antwoord van de werkplaats krijgen op mijn vragen maar dit gebeurde nooit. Zaterdags voor mijn afspraak heb ik het bedrijf per mail herinnert aan het feit dat ik nog steeds geen antwoord had ontvangen maar dit heeft geen resultaat opgeleverd.Toen ik 's morgens om 8.00 uur ondanks de files mij melde moest ik eerst al een half uur wachten omdat de chef werkplaats er niet was. stond vast in de file (moet je naar mijn idee dus eerder van huis vertrekken ik zelf ben dagelijks onderweg voor afspraken) Mijn mail kon men niet openen want dat kon maar 1 iemand o.i.d. dus uiteindelijk zijn de punten waar ik extra aandacht voor vroeg niet behandeld. Al met al zeker geen schoonheids prijs in tegenstelling tot mijn ervaring in Rotterdam.

Service

7

Matthieu van Zwam (Almere) 03/10/2019

Prijsopgave correct, werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Prima service en personeel. Maar: helaas een slecht werkende Wifi waardoor ik mijn geplande werkzaamheden maar ten dele heb kunnen uitvoeren.

Service

10

Jelle Dohmen (Huizen) 26/09/2019

Voor vakmanschap. En voor correcte en vriendelijke behandeling.

Service

10

T. Niemeijer (Zeist) 24/09/2019

Prettige ontvangst. Deskundige medewerkers. Denken met je mee.

Service

10

D.J. van den Hoonaard (Rijnsburg) 23/09/2019

Prima aanpak, goede uitleg, lekkere koffie.

Verkoop

10

Wick Broer (Zeewolde) 30/08/2019

Pretige sfeer, staan altijd voor je klaar,Dit is mijn 3e Lexus en tot nu toe prima ervaringen met deze dealer de afgelopen jaren.

Service

9

Jan Willem Walraven (Soest) 23/08/2019

Uitstekende service en komen de afspraken bijna altijd goed na.

Verkoop

10

J.W. (Amersfoort) 21/08/2019

Mooi opgezette showroom, vriendelijk en deskundig personeel en altijd een hartelijke ontvangst.

Verkoop

10

Ms. R. S 21/08/2019

The sales man was very friendly and helpful, it was a pleasant purchase experience from him/ Lexus Amersfoort.

Service

10

Dhr. van der Stok 02/08/2019

Ook met een ruitschade (toe te rekenen aan rijkswaterstaat, geenszins aan Lexus) gebruik kunnen maken van de Red Carpet Treatment. Verzekering loopt ook via Lexus: ruit kosteloos vervangen. Een snelle en soepele afhandeling van ruitschade, complimenten!

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.