Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
49 commentaren van in totaal 49 beoordelingen

Service

8

Mevr. C.A. Van den Berg (N.V.T) 13/12/2017

Lexus Amersfoort geeft goede survice en de medewerking is uitstekend, alles gaat vaak in overleg

Service

8

Theo Oskam (Blaricum) 13/12/2017

Kom al 10 naar bij Lexus Amersfoort. Als er een probleempje was Altijd correct opgelosd.De auto Altijd goed en strak afgeleverd.

Service

8

Marcel van den Broecke auto staat op naam van vrou (Bilthoven) 01/12/2017

Ik heb een van de twee afstandsbedieningen aangeboden als niet werkend. Ik heb hem teruggekregen nog steeds niet werkend.

Service

8

Anoniem 29/11/2017

Lexus Amersfoort maakt op mij een prettige indruk: de ontvangst bij de receptie is goed en de monteur doet zijn best. Overigens rijd ik nu al ettelijke jaren in deze Lexus en mankeert er eigenlijk tussentijds nooit iets aan, zodat mijn bezoeken aan Amersfoort beperkt blijven tot eenmaal per jaar voor het normale onderhoud.

Service

9

s.valkenburg simon (Veenendaal) 24/10/2017

Altijd zeer vriendelijk en duidelijk via de telefoon alsook bij een bezoek aan het bedrijf in Amersfoort

Service

8

Mevr. van der Geer (Hoevelaken) 23/10/2017

goede behandeling.

Service

8

Anoniem 27/09/2017

altijd goed geholpen met het onderhoud aan onze RX en CT. De laatste tijd een paar keer wijziging van receptiemedewerker. Was niet altijd positief.

Service

9

Anoniem 13/09/2017

Lexus Amersfoort maakt wat mij betreft de kwaliteit die je verwacht van Lexus helemaal waar.

Service

9

Anoniem 12/09/2017

vriendelijk, kennis van zaken,

Service

10

Anoniem 31/08/2017

Meer dan 2 jaar geleden overgestapt naar Lexus, vanwege de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de auto, de verantwoordelijkheid die Toyota neemt voor de aanpak van de klimaatverandering en de uitstekende service die ik bij geen enkel merk ooit eerder ben tegengekomen. Als ik 5 sterren kon geven, gaf ik er 6.

Toon meer