Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
62 commentaren van in totaal 62 beoordelingen

Service

10

rie Kooy (Zeist) 24/05/2018

Perfecte service etc.etc

Service

8

N.W. van Kesteren (Hoogland) 09/05/2018

Ondanks nog weinig ervaring ( 1 jaar ) tot op heden geen aanmerkingen.

Service

9

Dhr. P. Kalshoven (Amersfoort) 08/05/2018

De service verlening is zoals je die mag verwachten van een Lexus dealer. Je wordt ontzorgt met de red-carpet treatment en vakkundige mensen die onderhoud doen aan je auto.

Service

10

Erik Ouwersloot 02/05/2018

Lexus Amersfoort biedt zeer goede service: transparant, klantvriendelijk, kundig personeel tegen zeer scherp tarief. Aanrader voor iedereen!

Verkoop

9

R. Raadsheer 02/05/2018

persoonlijke service en advies

Verkoop

9

Kees Haasnoot 18/04/2018

De bejegening was uitermate vriendelijk. Ik had het idee dat we goed zaken konden doen en als ik vragen had werden ze per ommegaande beantwoord.

Verkoop

8

fred van der flier 09/04/2018

aardige mensen, vriendelijk en ongedwongen

Service

7

Dhr. Beer (Soest) 03/04/2018

Apk plus kleine beurt kwam uit op meer dan 1000 euro. Is meer dan ik gewend ben. Wel goed contact over de prijs opbouw vooraf en optie om sommige acties uit te stellen. Personeel is vriendelijk.

Service

9

Raymond Cornet (Werkhoven ) 07/03/2018

Lexus Amersfoort straalt gewoon klasse uit, het opleveren van de auto (gewassen en wel) is van een hoog niveau en tonen hierbij respect voor auto en klant. Ga zo door.

Service

10

l.j. van der stroom (bosch en duin) 16/01/2018

De service is 100% kan niet beter,ik heb verschillende merken gereden b.v. merc./b.m/vol/ope/nooit de service gekregen waar ik op hoopte ook niet bij die dealer uit de Bilt die nu door Louman overgenomen, in de wall de perfecte service geeft.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.