Toon beoordeling voor
117 commentaren van in totaal 117 beoordelingen

Service

10

Spyrakos, George (Woudenberg ) 12/06/2019

Grade service

Service

10

Mevr. M. van Riet- Holst (Bilthoven) 07/06/2019

De service van Amersfoort is één van de hoofdredenen waarom wij Lexus rijden. Vriendelijk, kundig en assertief personeel zowel aan de balie als in de werkplaats

Service

10

Mr. J.U.r.A. de Graaff (Laren) 07/06/2019

Be- en afhandeling consequent en in alle opzichten voortreffelijk.

Service

8

Dhr. J.P. Kalkhoven (Maarn) 27/05/2019

Uitstekende service, efficiënte opvolging van klachten en problemen. De medewerkers stralen betrokkenheid uit bij het werk en terwijl de auto onder handen wordt genomen kan je zelf ontspannen bij een kopje koffie, thee of met een frisdrankje.

Service

10

ARIE (ZEIST) 24/05/2019

Zeer prettige behandeling door de medewerkers en erg tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Service

10

H. van den Bor (Steenwijk) 22/05/2019

Zeer vriendelijke medewerkers die hun uiterste best doen om je te helpen en geven het gevoel dat Lexus een bijzonder goed product is en dat je als klant speciaal bent. Ontzettend goed geholpen en er werd pro-actief meegedacht om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Service

9

Jan Willem Verloop (Bilthoven) 16/05/2019

Prettige receptie, afspraken nagekomen en doorgegeven, rustig en efficiënt.

Service

10

Jorg (Zeewolde) 08/05/2019

Fijn bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Vriendelijk en correct.

Service

8

Raymond (Werkhoven ) 08/05/2019

Zoals altijd zeer klantvriendelijk. Auto wordt altijd tip top afgeleverd. Rede ook waarom ik de auto altijd naar de Lexusdealer breng is dat je weet dat het goed zit.

Service

9

dr. M.P.R. van den Broecke (Bilthoven) 03/05/2019

uittekende dienstverlening, afspraken altijd nagekomen, vriendelijke ontvangst, er blijft niets te wensen over.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.