Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
80 commentaren van in totaal 80 beoordelingen

Service

9

Cora van den Berg (Giessenburg) 15/08/2018

Netjes en correct behandeld, goede surviceZelfs een flesje water en pepermunt word netjes in de auto gelegen.TOP vind ik dat ??

Service

9

Dhr M. van Leeuwaarde 15/08/2018

Ik kom er al 4 jaar en elke keer ga ik met een glimlach weg. Beste service ooit, hier kunnen de andere premium merken echt een voorbeeld van nemen.

Service

10

Matthieu van Zwam (Almere) 15/08/2018

Perfecte service. aanbod om de avond ervoor de auto te ruilen en een reserve auto achter te laten, heeft mij zeer aangenaam verrast. Door afspraken kon ik dit niet regelen. Daarom zelf auto gebracht en heerlijk kunnen werken in de showroom aan een prima werkplek

Verkoop

9

M. (Martin) W. Keijzer (Zeist) 13/08/2018

Klantvriendelijk in alle aspecten ! Maar gelukkig geen overdreven gedoe , gewoon beschaafd , zoals het behoort .Ook vwb het zakelijke aspect reëel gedrag , chapeau !!En de RX 450H is een perfecte auto , met een zeer eigentijds en onderscheidend uiterlijk !

Service

9

J. Van Dijk 08/08/2018

Prima Dealer. Snel en degelijk. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat....

Service

9

De Boer (Zeewolde ) 01/08/2018

Goede service, werkzaamheden volgens verwachting

Service

9

Dhr w. Smeets (Amersfoort) 01/08/2018

Service, transparantie en eerlijkheid

Service

8

E.van den Akker (Amersfoort) 31/07/2018

Werkzaamheden en service zijn goed

Service

9

Linda (Soest) 31/07/2018

Uitstekende service, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Verkoop

10

B.E. Ambachtsheer (Blaricum) 19/07/2018

Het was naar verwachting.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.