Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
101 commentaren van in totaal 101 beoordelingen

Verkoop

8

R.W. van Driel. (Scherpenzeel.) 12/02/2019

Prima ontvangst, leuk onderhandelen, goede aflevering van de auto, de rest moet ik nog afwachten.

Service

9

Dhr j. van Dijk (Leusden) 01/02/2019

Fijne Dealer. Zeer netjes met fijne wachtruimte en goede koffie.

Service

10

Dhr W. van Raaij 01/02/2019

Staan altijd klaar, rode loper behandeling is perfect en doen niet moeilijk om iets extra's te doen zonder dat direct in rekening te brengen.

Service

9

E.E. de Ceuninck van Capelle (Amersfoort) 23/01/2019

Met een 9 blijft er ruimte voor verbetering.

Service

7

J. Ravenhorst 04/01/2019

Vriendelijke dienstverlening. Alleen late reactie op geplande afspraak via Lexus.nl. Haal en brengservice was niet beschikbaar op geplande dag. Verder alles goed geregeld

Service

9

Michael van Schooten (Amersfoort) 04/01/2019

Goede service

Service

10

Patrick Kalshoven (Amersfoort) 03/01/2019

Naast dat Lexus uiteraard een zeer goede auto is, verwacht je ook uitstekende service en meedenken met de klant. Dit krijg je ook daadwerkelijk. Geen verrassingen. Je auto wordt schoon bij je afgeleverd conform afspraak.

Service

9

Dhr. W.A. Landa 19/12/2018

Service gerichte vriendelijkheid gekoppeld aan het vertrouwen dat de overeengekomen werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Tijdige waarschuwing bij onverhoeds optredende problemen en het oplossen daarvan na overleg. Afspraken zijn steeds nagekomen.

Service

10

Aneta 05/12/2018

Excellent, high quality and very fast service.

Service

10

S. Faber (Almere) 09/11/2018

Uiterst tevreden, zeer behulpzaam, beleefd en kundig! Simpelweg geen verbeterpunten!

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.